Solucions tecnològiques per a empreses

Sistemes / Desenvolupament

Des de 1995 hem anat ampliant i adaptant els nostres serveis a les necessitats dels nostres clients, especialitzant-nos com a proveïdor global de serveis i solucions tecnòlogiques.

Manteniments informàtics

Instal·lació, assessorament i manteniment de sistemes informàtics per a empreses. Packs de manteniment informàtic. Suport 24/7.

Implantació de sistemes

Fem que la infraestructura de l'empresa estigui operativa al 100%. L'alta disponibilitat dels teus sistemes informàtics, t'ajudaran al dia a dia de la teva empresa.

Desenvolupament de software a mida

Projectes personalitzats per a les necessitats específiques que els paquets estàndard no cobreixen. Equip tècnic especialista en base de dades, Oracle, MySQL, PHP, ASP ...

Control horari

Controla els fitxatges dels teus treballadors des de dispositius fixos i mòbils. Les nostres solucions estan adaptades a la llei actual. Aconsegueix informes d'hores treballades, hores extres, temps dedicat per projecte etc ...

Software per a retail, restauració i hostaleria

líder en el mercat per a botigues, franquícies, restaurants, cadenes de restauració, hotels. Més de 20 anys d'experiència al sector retail i de restauració.

Desenvolupament web

Som una empresa de disseny web a Barcelona. Fem molt més que pàgines web. Pregunta'ns.

Winworld, serveis informàtics i desenvolupament web a Barcelona

Descobreix tot el que podem fer per tu. Veure totes les solucions i serveis

Manteniment i suport informàtic

Manteniment de parcs informàtics, manteniment de xarxes, manteniment de Sist. Informació i comunicació, packs de manteniment, monitorització i control, assistència i equip de guàrdia 365.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

Botigues en línia i pàgines web gestionables (clau en mà), Prestashop, WordPress, Drupal, html, css, php, MySQL. Disseny web totalment personalitzat. Programació web a mida. Donem vida als teus projectes web.

Desenvolupament aplicacions per a mòbil

Aplicacions per a dispositius mòbils, Android i iOS. Disseny i desenvolupament d'apps totalment personalitzades i adaptades a cada necessitat. Destaca de la competència oferint una app als teus clients.

Disseny i desenvolupament de software a mida

Integració de apps i plataformes, intranets / extranets i portals empresarials. Disseny i programació de software a mida de software específic per a empreses segons necessitats. Gestió d'empleats, RRHH, projectes i clients, facturació, etc.

Estàs a un clic de nosaltres

Explica’ns el teu projecte. Parla amb un expert.

  Estic d'acord amb la Política de privacitat de Winworld.

  Informació de contacte

  On estem:
  C/ Bailén, 194, 08037 Barcelona

  Telèfon: 934355407
  Email: winworld@winworld.es

  Conecta amb nosaltres

  Parla amb un expert.

  T. 934 35 54 07