Desenvolupament de software a mida

Creació web, desenvolupament app, intranets / extranets …

Consultoria tecnològica

La qualitat de les tecnologies utilitzades en una empresa és tan important com la seva adequada elecció, implantació i ús. Aquests factors són essencials per augmentar la productivitat i reduir costos. Els nostres especialistes analitzaran les característiques de la seva empresa, li assessoraran, orientaran i recomanaran el desenvolupament de software a mida més adequat al seu cas.

Serveis TIC

Assessorament en Noves Tecnologies. Definició i adequació de l'estratègia en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Determinació de plataformes de treball òptimes. Selecció i desenvolupament del software i aplicacions més apropiades al seu negoci.

Integració d'apps i plataformes

Integrem plataformes estàndards amb software a mida, sol.lucions Standard amb Serveis al núvol, apps amb web, software de gestió amb aplicacions mòbils... sinó existeix el creem. Enllaços amb sistemes de facturació personalitzats.

Intranets /extranets y portales empresariales

Desarrollo de portales corporativos públicos y privados. Php/Asp.net Desarrollo software a medida, donde los ERP y estándares no son adecuados o no existen. Integración de diferentes sistemas de contabilidad estándar.

Parla amb un expert.

T. 934 35 54 07