Els teus equips en bones mans

Manteniment i suport informàtic per a empreses

Manteniment i suport informàtic

En Winworld garantim el funcionament continu dels teus sistemes tecnològics. Oferim assistència tècnica sempre que ho necessitis, assistència 24 × 7, 12 × 7. Tria un contracte de manteniment mensual simplement truca’ns de forma puntual.

Manteniment de parcs informàtics

Disposem de diferents tipus de serveis (Remot, presencial, packs de hores ….) El que ens permet adaptar el nostre servei a les necessitats de qualsevol empresa, disposi o no d’un departament intern d’IT. Som especialistes en avaluar quin tipus de servei requereix la seva empresa i dimensionar-lo de forma adequada. A més, a través de les nostres reunions de seguiment podem regular la dedicació i intensitat adaptant-lo a les necessitats reals.

Manteniment de xarxes

Cablejat estructurat i certificació.

Cablejat estructurat i homologat, muntatges de CPD, etiquetatge i certificació de tota la instal·lació. És important comptar amb una estructura correcta i ben identificada, perquè en cas de fallada es pugui identificar amb rapidesa.

Manteniment de Sistema. Informació i comunicació

T’ajudem a que les vostres comunicacions i sistemes d’informació treballin sempre amb l’última tecnologia de mercat, en la teva empresa o de forma virtual ja siguin Microsoft, Google, Mac o PC. Tenim un alt coneixement de les dues plataformes més esteses al mercat.

Packs de manteniment

Els nostres packs són flexibles, cobrint qualsevol necessitat de l’empresa o professional. Si no tenim el teu pla perfecte ho crearem junts.

Monitorització y control

Monitorització i control dels sistemes informàtics en temps real, controlem els diferents serveis, processos, maquinari de forma online amb un sistema avançat que ens permet detectar qualsevol error, evitant així caigudes crítiques del sistema.

Parla amb un expert.

T. 934 35 54 07