Disseny i desenvolupament web

Dissenyem llocs web impressionants

Expandeix el teu negoci

La comunicació digital és una eina indispensable i molt complexa per a qualsevol empresa que vulgui tenir una relació amb els seus clients. Nosaltres fem que la teva empresa s’acosti al seu públic donant un servei integral de comunicació digital: des del màrqueting en línia a la creativitat visual, el disseny, desenvolupament web i programació web, xarxes socials i manteniment dels proyectos. Ens adaptem a les necessitats i pressupost de cada client. Ens preocupem no només pel disseny acordat per fer una web atractiva. Fem webs ràpides, amb una navegació fàcil i intuïtiva i on els missatges principals estiguin fàcilment vists. Desitgem l’èxit dels nostres clients, i per això desenvolupem tot el plantejament web amb cura i dins dels timings i pressupostos acordats.

Tot, molt més còmode

Dominis, Allotjament, Correu electrònic. Housing de servidors: Per als que necessiten més, disposem d'una àmplia plataforma de serveis. SaaS: Proveïdor aplicacions com a servei, en moltes ocasions val la pena "llogar". Transformem inversions en serveis de pagament per ús.

L'èxit d'el comerç electrònic es basa en l'estalvi de temps i recursos: el temps juga un paper molt important per al negoci i els consumidors. A Winworld proposem fer-te una botiga en línia que funcioni. Et marquem tots els passos a seguir: estudi bàsic de la competència, posicionament, disseny web, desenvolupament informàtic i tecnològic... i a un preu assequible o almenys coherent. I per arrodonir-ho, si vols arribar més lluny, podem fer una APP de la botiga en línia.

Les persones ja no només es connecten a internet des de l'ordinador de taula. Cada vegada es fa servir més l'ordinador portàtil, el telèfon mòbil i les tauletes per a la recerca d'informació o per gaudir del temps lliure. És important que la teva pàgina web aparegui bé i funcioni a la perfecció als diferents dispositius mòbils sense perdre funcionalitat ni estètica. Això, que es diu "Responsive Design", és una premissa en tots els nostres projectes.

Treballem perquè el teu web tingui un major volum i millor qualitat al trànsit pel que fa als cercadors. No volem alarmar, però si la gent no pot trobar-te als motors de cerca com Google, Bing o Yahoo, és com si no existissis. Fem servir les paraules clau adequades. Ens assegurem que la teva pàgina web rep l'atenció que mereix.

Parla amb un expert.

T. 934 35 54 07