Serveis

Des de 1995

El que podem fer per tu

A Winworld volem ser el teu departament IT per solucionar tots els teus dubtes i problemes que sorgeixin en els teus projectes.

INFRAESTRUCTURA TIC

DESENVOLUPAMENT

APLICACIONS DE NEGOCI

CLOUD COMPUTING

SERVEIS GESTIONATS

HOSTING & DOMINIS

Manteniment i suport informàtic

Manteniment de parcs informàtics, manteniment de xarxes, manteniment de Sist. Informació i comunicació, packs en manteniment, monitorització i control, assistència i equip de guàrdia 365.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

Botigues en línia i pàgines web gestionables (clau en mà), Prestashop, WordPress, Drupal, html, css, php, MySQL. Disseny web totalment personalitzat. Programació web a mida. Donem vida als teus projectes web.

Desenvolupament aplicacions per a mòbil

Aplicacions per a dispositius mòbils, Android i iOS. Disseny i desenvolupament d'apps totalment personalitzades i adaptades a cada necessitat. Destaca de la competència oferint una app als teus clients.

Disseny i desenvolupament de software a mida

Integració d'apps i plataformes, intranets / extranets i portals empresarials. Disseny i programació de software a mida específic per a empreses segons necessitats. Gestió d'empleats, RRHH, projectes i clients, facturació, etc.

Software per al control horari d'empleats

Hemos desarrollado Intratime, una herramienta que permite llevar de una forma muy sencilla, el control de horas que realizan todos los empleados de una empresa, también está disponible para el control de horas de autónomos y freelance.

Disseny gràfic i imatge corporativa

Imatge corporativa, catàlegs de productes, cartes per a restaurants, papereria corporativa, logotips, banners, retoc fotogràfic, cartelleria gran format, disseny d'interfícies d'usuari, email màrqueting, material d'oficina, identitat corporativa, targetes de visita, imagotips.

Solucions tpv restaurants i hostaleria

Fàcil usabilitat, control de vendes, gestió d'ofertes, compres, estoc, control i tancament de caixa. Solucions TPV per a punts de venda, solucions tpv per grandària de negocis, cadenes i franquícies, gestió d'establiments d'hostaleria i comerços.

Botigues en línia, ven per internet

Els teus productes disponibles a tot el món, tots els dies de l'any i les 24 hores del dia. Gestiona la teva pròpia botiga, cupons i promocions programades, gestiona tu mateix tots els productes, expandeix el teu negoci a internet per aconseguir més vendes.

Parla amb un expert.

T. 934 35 54 07