Solucions tpv retail

Solucions punt de venda

Escalables i adaptades a cada tipus i mida de negoci independentment de si gestiona un únic establiment o centenars d’ells. Els nostres sistemes TPV s’adapten a les necessitats de boutiques, sabateries, joieries, perfumeries, supermercats i comerços d’alimentació.

Amb les nostres solucions gestioni cadenes de retail i centres comercials en diferents països, amb diferents idiomes, monedes i sistemes impositius.

Solucions per tipus de negoci

Botigues

Sabateries

Perfumeries

Joieries

Estètica / Spa

Botigues Especialitzades

Supermercats

Alimentació

Solucions per grandària de negoci

Gestioni centenars i / o milers d’establiments de venda al detall tant propis com franquiciats amb gran agilitat i accés instantani a tota la informació de l’empresa en temps real.

1. GRANS EMPRESES I MULTINACIONALS DE RETAIL

Característiques:

Gestioni establiments de retail tant propis com franquiciats amb eficàcia i accés instantani a tota la informació de l’empresa en temps real.

2. CADENES I FRANQUÍCIES DE RETAIL

Característiques:

Gestioni el seu punt de venda de forma fàcil i intuïtiva gràcies a les seves pantalles visuals amb dos tipus de disseny. Lectura d’articles amb codis de barres, números de sèrie o de Lot, gestió de talles i colors, recerca de l’article per diferents filtres (descripció, referència, departament, família, marca, …).

3. GESTIÓ D'ESTABLIMENTS DE RETAIL

Característiques:

Parla amb un expert.

T. 934 35 54 07